by

Sådan kan du gøre en forskel for at bevare regnskoven

Regnskoven er vigtig blandt andet fordi den er hjemmet for mange mennesker og forskellige dyrearter. Derudover har regnskoven også en stor betydning for klimaet både lokalt og globalt. Derfor er det ekstremt vigtigt, at vi passer godt på regnskoven, og gør hvad vi kan for at beskytte den fremadrettet. Hvis du godt kunne tænke dig at blive bedre til at passe på regnskoven, men ikke er helt klar over, hvor du skal starte, så kan du læse meget mere her. 

 

Gør en forskel i samarbejde med Verdens Skove

Organisationen Verdens Skove sørger for at sikre, at der bliver passet godt på skovens ressourcer både miljømæssigt men også økonomisk og socialt. Hvis du derfor har et ønske om at gøre en forskel, når det kommer til regnskoven, kan du med fordel gøre noget i samarbejde med Verdens Skove. Du kan altså blive medlem af organisationen for bare 50 kroner om måneden, og nemt gøre en kæmpe forskel med et lille beløb. Du donerer altså 50 kroner om måneden, så du kan hjælpe Verdens Skove med at fortsætte det gode arbejde for at passe på regnskoven. Den mindste hjælp kan have stor betydning, når det kommer til at passe på den klode, der er vores hjem.

 

Bliv medlem i dag

Hvis du ønsker at hjælpe med at passe på kloden, men ikke synes, at du har tiden til at gå aktivt ind i kampen, så er det bare med at støtte op om det gode arbejde, som Verdens Skove laver. Bliv medlem af Verdens Skove i dag, og vær med til at gøre en væsentlig forskel, så organisationen kan fortsætte det gode arbejde. Det er uhyre vigtigt at vi passer på vores klode, og det er regnskoven altså en stor del af. Derfor er det bare med at læse mere om Verdens Skove, og hvordan du kan være med til at hjælpe organisationen. Bliv medlem i dag og gør en kæmpe forskel for et godt stykke arbejde