by

Kom på en unik smagsoplevelse i Århus

Er du en vaskeægte madelsker, så er smilets by det helt perfekte sted at tage en tur hen. Her finder du alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til mad. Du kan finde autentiske-, billige-, dyre- og Michelin restauranter mm. Det er helt op til dig, hvad du lige har lyst til.

Bliv forkælet fra start til slut hos Restaurant Malt

Er du klar til en hel aften i madens tegn, så har du en restaurant århus her, som nok skal feje dine ben væk under dig. De tilbyder både 3 og 6-retters serveringer, ligesom de selvfølgelig har specialudvalgte vin samt øl til det hele, så du kun kan gå derfra med en madoplevelse udover det sædvanlige.

Endvidere kan du leje restauranten til forskellige festlige lejligheder såsom bryllup, konfirmation eller firmafester. Uanset hvilken anledning du besøger Malt i, kan dine smagsløg godt glæde sig, fordi det er en oplevelse, som ikke bare glemmes.

Et enormt udvalg på Street Food

Vil du have et stort udvalg, så har Århus det hele samlet under et tag, og her kan du finde delikatesser og specialiteter fra alle verdenshjørner. Navnet er Street Food, og det er blevet et kæmpe hit, hvor folk valfarter til grundet det enorme udvalg. Du kan komme på tur i det italienske, spanske, asiatiske, franske, afrikanske og danske køkken samt meget andet. Så har din du og din partner eller familie lidt forskellige smagsløg, kan det klart anbefales at tage en tur forbi her. Priserne er tilmed på et forholdsvis fornuftigt niveau, men det skyldes også, at det blot er en enkelt servering, og servicen er altså ikke helt i top, som den er hos eksempelvis Malt – dog stadig en utrolig oplevelse Street Food.

Elsker du mad, og vil du gerne forkæle dig selv, så er Århus det helt perfekte sted.