by

Når sikkerheden skal være i top

Etaten kan ikke være alle steder på en gang og dermed nuppe alt og alle på fersk gerning. Det har jeg stor respekt for, og det generer mig heller ikke, at jeg selv skal gøre en indsats for at sikre virksomheden, når der er lukket og slukket. At være del af en vagtordning og have alarmer, hvor en eller flere bliver tilkaldt, mener jeg dog heller ikke er vejen frem. Det koster umiddelbart for meget, og lige som etaten, kan de heller ikke altid være der, når noget sker. For mig gælder det om at sikre, at der bare ikke er nogen, der kan komme ind, uden de har de rette nøgler. Det skal være svært og grænsende til det umulige. Derfor skulle jeg have fat på en låsesmed, der kunne klare det for mig.

De har den nødvendige ekspertise,og de kan nemt se, hvor der skal ske en yderligere sikring af alting, samt se, hvad der allerede fungerer. Jeg fandt derfor en låsesmed odense, der havde gode anmeldelser og et bredt udvalg af udstyr på deres hjemmeside, og så inviterede jeg dem på besøg.

Givende for os begge

et var et rigtig fornuftigt besøg for begge parter. Jeg fik den sikkerhed, jeg gerne ville have, og de fik bestillingen. Nu er der styr på det hele, og det er ikke lige til at komme ind efter lukketid. Som jeg gerne vil have det. Man skal jo passe på sig selv og sit i disse tider.

Jeg kan kun anbefale at få dem ud til dig også. Jeg fik en rigtig grundig gennemgang med fokus på det, der betød noget for mig, og med fokus på alt det, jeg ikke vidste, var en mulighed eller en løsning, og jeg kunne i sidste ende skræddersy min løsning efter behov og pengepung.