by

Xtragrej og deres fodtøj

xtragrej.dk er et firma, der begår sig med outdoor living i større eller mindre omfang.

Det kan være alt fra udstyr til den type, der tager ud sammen med familien eller bare som den ene forælder og et barn, hvor man vil knyttet et tættere bånd, hvor man ikke er så langt væk fra hjemmet – måske bare ude i haven – men hvor man vil prøve at leve lidt mere primitivt, end man er vant til.

Måske er man typen, der godt kan lide at tage en lang vandretur i fritiden og ligefrem afsætter masse af tid af i weekenden til de længere vandreture med oppakning, vandrestav, lommekniv, petroleumslampe og alt det andet fornødne for at sove udenfor under vejrets skiftende elementer.

Og så har vi den type, der er en decideret overlevelses-ekspert, der næsten ikke kan holde ud at være for lang tid hjemme bag hjemmets fire vægge, før det kribler i kroppen efter at komme mere ud at leve i naturen blandt fauna planteliv.

Men alle typer tilfælde kræver, at man har det rette fodtøj til rådighed til de oplevelser, og det kan du skaffe via dette firma.

Det duer jo ikke, at man tager stilletter på til udendørsliv, men selv et par hjemmevante kondisko er ikke bygget til at holde tæt, vandre i mudder eller modstå megen form for regn.

Derfor kan det anbefales, at du kigger nærmere på det firmas hjemmeside, som vi har nævnt.

Hos dem kan du få meget forskelligt fodtøj, der begår sig til godt brug udendørs.

Dette kan både være vandrestøvler, militær-støvler, gummistøvler eller ligefrem udstyr til at lave imprægnering af dine sko, så du ved, at de kan holde længe.

Men du vil også kunne investere i nogle politistøvler eller vagtstøvler, der er egnede til brug ved denne slags opgaver.

Skulle du også mangle sokker, så kan du også finde gode udendørs-sokker hos dem.