by

Dejlige, gode sko

Da jeg var yngre, spillede jeg en del håndbold, og det gik selvfølgelig ikke bedre, end at jeg på et tidspunkt kom til skade med knæet. Der gik noget tid, inden de fandt ud af, hvad der var galt, og desværre var det lidt for sent. De måtte fjerne en del af min menisk. Det er ikke noget, jeg bemærker meget i min hverdag, men der er dage, hvor knæet gør rigtig ondt og er til besvær. Jeg kan mærke det, når det bliver rigtig koldt, så særligt vinteren er ikke min bedste ven altid. Det er dog ikke noget, jeg ikke kan afhjælpe med rigtig godt fodtøj, som jeg så bruger de dage. Men indtil for nyligt var det desværre også ensbetydende med grimt fodtøj.

Smukke, varme støvler

Sådan er det ikke længere. Vågner jeg op med et værkende knæ, så trækker jeg bare i de støvler, jeg har købt hos https://mlmodel.dk/arcopedico. De er med for, så jeg ikke fryser, der er en god pasform, og de giver en behagelig gang, der afhjælper stod op gennem benene. På den måde skåner jeg mit dårlige knæ på den bedste måde, og jeg kan være i gang hele dagen helt som normalt.

Jeg kan lide dem

At de så er pæne, det gør det helt perfekt. Det her er støvler, jeg gerne vil ses i, og jeg bærer dem med stolthed. Det er en genial opfindelse til sådan nogen som mig, der har et eller andet med benene. Og prisen er heller ikke gal, når man tænker på, hvad sko og støvler ellers kan koste så mange andre steder. Så nu vil jeg finde et par sko, så jeg også kan klare sommeren. Den er ikke så slem for mig, men der er alligevel dage, hvor jeg har brug for lidt ekstra støtte.