by

Klassisk og moderne

Det handler om det smukke her i livet. Det at forkæle sig selv med noget, der er lækkert og smukt. For mig er det indimellem et nyt smykke. Jeg har ikke mange af dem, men dem, jeg har, er alle noget særligt. Jeg vil helst have noget, der står ud, og som er noget helt specielt. Det må også gerne have en betydning på en eller anden måde. Lige nu er jeg meget betaget af margueritten, for den er smuk og klassisk, men jeg vil hellere have en af de moderne udgaver, der er kommet. Hvor det moderne, enkle og elegante møder det klassiske i margueritten.

For mig er det et armbånd

Jeg kan rigtig godt lide kombinationen af oxideret sølv sammen med guld. Den mørke farve med grå og sorte toner står rigtig godt sammen med en lille smule guld, og samtidig kan jeg godt lide, når det er helt enkelt og elegant. For det står godt til alting, og det er smykker, der kan bruges nu og om mange år. Desuden kan det bruges til alt, hverdag som fest.

Derfor er min nye gave til mig selv et smykke. Et rigtig smukt og enkelt margueritarmbånd. Jeg kan ikke vente, til det kommer, men det kommer ikke til at vare længe. Der er hurtige forsendelsestider, der hvor jeg har bestilt, og det var bestemt en faktor, der gjorde, at jeg valgte dem. Prisen var en anden faktor. Og så var der det store og spændende udvalg. Rigtig mange smukke ting med margueritterne, og jeg kan lide, hvordan det både er de helt klassiske udgaver og de nye og moderne, der er populære.

Så om lidt har jeg endnu et smykke til samlingen, og igen et, der har betydning for mig, og som er dansk design, når det er bedst.