by

Få det armbånd, du drømmer om

I dag skal jeg fortælle dig en historie. Emnet er outfit og mode, men mere specifikt smykker og armbånd. Hele historien udspringer af, at jeg tidligere i december besluttede mig for at give mig selv en tidlig julegave. Og det skulle ikke bare være hvilken som helst julegave. Nej, det skulle være en af betydning, en, jeg kunne have glæde af i mange år, og noget, som jeg i høj grad syntes, jeg stod og manglede. Mit endelig bud på en julegave til mig selv blev, at jeg skulle ud og finde det helt perfekte armbånd til mig selv, som passede til mig og min personlighed. Her vil jeg give dig lidt inspiration til, hvordan du kan finde dit armbånd, så du sikrer dig, at du finder et, der passer til dig. Denne inspiration vil jeg give dig ved at fortælle dig, hvordan jeg selv fandt et armbånd, som jeg absolut føler passer perfekt til min stil, og hvordan jeg kan godt lide at gå klædt og repræsentere mig selv. 

 

 

Jeg startede med at lave min egen research. Altså helt konkret begyndte jeg virkelig at indsamle en massiv mængde data – altså forskellige typer af armbånd – for hurtigt at blive klog på, hvad jeg syntes, der kunne falde i min smag. Ved at starte således sikrede jeg mig, at jeg undgik at kunne finde på noget, jeg hellere ville have, når jeg allerede havde foretaget mit køb.

 

Find her inspiration om marguerit armbånd.

 

Der er nemlig nærmest ikke noget værre end at finde noget, som du ønsker dig, og vælge det første og det bedste, hvor du efterfølgende finder ud af, at du kunne få noget, som du synes mere om, passede mere til dig, eller som måske var lige så godt, men blot en hel del billigere. 

 

Jeg ønsker dig held og lykke i jagten på dit marguerit armbånd.