by

Er du også træt af biblioteksregninger?

Siden barnsben har jeg altid brugt biblioteket rigtig meget. Jeg har læst tonsvis af bøger, og har brugt meget tid i min læsestol med et tæppe, en varm kop te og en god bog. Men med hverdagens stress og jag er der den seneste tid sket lidt for mange gange, at jeg har glemt at aflevere mine bøger til tiden. Det betyder, at jeg har brugt en del penge på biblioteksregninger og nogle gange har jeg ikke nået at læse bogen færdig, fordi den allerede er reserveret til næste læser. Det er bare dødirriterende, når du lige er kommet i gang med en god bog. 

Boghandel med e-bøger 

Men jeg tror, jeg har fundet løsningen. Jeg er nemlig blevet flittig bruger af politikenbooks, som er en online boghandel fyldt med e-bøger og lydbøger. Det har også gjort, at mine læsevaner har ændret sig lidt, så jeg får læst noget mere. Før skulle jeg næsten sætte tid af i kalenderen til at få læst, fordi jeg skulle have sat med en bog, da jeg jo ikke altid havde den med på farten. Nu har jeg den klar på min mobil, så lige så snart jeg lige har fem minutter, så finder jeg mobilen frem, og går i gang med at læse. 

Inspiration til nye genre 

Politikenbooks.dk har jeg også hjulpet mig med at finde inspiration til at læse nye genre. Jeg kan rigtig godt lide historiske romaner, men har nu også fundet en glæde ved krimier, som jeg ikke troede, jeg kunne finde. Det kom sig af en nyhedsbrev, der anbefalede forskellige krimier, der tog afsæt i nytidens historie. Det gav mig et skub og i dag læser jeg lige så mange krimier, som historiske romaner. Og hvem ved, om det næste nyhedsbrev  giver mig lyst til at læse en pladderromantisk roman? Så har jeg hvert fald mulighed for at finde en bog på Politikensbooks.dk.