by

De bedste ferieminder

Ferier varer ikke evigt, og der er mest hverdag, men minderne, dem kan man altid have. For os er det solen og varmen. Og også det bare at være sammen og hygge sig i flere uger. Børnene elsker det, og vi andre det samme. Desuden er der kommet nogle rigtig gode billeder ud af det, og der er et par stykker, jeg gerne vil have op på væggene herhjemme. Men de skal lige have en anden størrelse, ellers bliver det lidt småt, og så kan man ikke rigtig se dem.

Desuden skal de skille sig ud. Det skal ikke bare være feriebilleder som alle andres, det skal være noget særligt. Jeg er faldet helt for ideen om at få dem på lærred, så derfor fik jeg https://sumopix.com/da/foto-paa-laerred til at lave billederne til os. De har en fantastisk service, hvor de sikrede mig, at billederne kunne forstørres og stadig ses godt ud. Der kom en størrelse fra deres side, som var et maksimum, og det var heldigvis større end det, jeg havde forestillet mig, så ingen kvaler fra min side.

De er kommet på lærred

Der hænger nu et i stuen og et i køkkenet. Det ser fantastisk ud på lærred, synes jeg, og det giver en helt anden dimension til billederne. For de stikker lidt ud fra væggen, og der er billede og tryk på det hele. Det er liv på en anden måde, og jeg kan ikke lade være med at smile og være glad for det resultat, som dette firma har skabt for os og for vores ferieminder. Det er solskin og glade børn, og det bringer varmen ind hos os hele året rundt.

Det er også de helt rigtige billeder vi valgte. Dem, jeg bedst kunne lide, og nu ligger de ikke bare i skyen, hvor jeg på sigt måske glemmer, de er der.