by

Et æble om dagen

Et æble om dagen skulle efter sigende holde doktoren væk, og vores sundhedsmyndigheder er meget klar i deres meddelelse om, at vi skal have seks hver dag. Med det mener de, at vi skal spise 6 styk frugt og grønt hver dag, og det er 100 gram, vi skal spise hver gang, vi spiser et måltid, og så tage 3 snacks om dagen med 100 gram grønt hver gang. Det vil vi som firma gerne være med til at vore medarbejdere når, så vi har fået indført en frugtordning.

Et stort marked

Inden vi fik den ordning, så undersøgte jeg markedet grundigt, og det overraskede mig meget, at der var så mange firmaer, som leverede frugt, og det skulle vise sig, jeg skulle bruge lidt ekstra tid på at finde det rigtige firma. Men efter en grundig snak med kundeservice og en undersøgelse af firmaernes kundetilfredshed, så ved jeg, at jeg valgte det rigtige.

For det første så har vores frugtleverandører et stort udvalg, de har både tørret og frisk frugt, de tilbyder forskellige ordninger, og deres kundeservice er rigtig gode til at finde lige det, som vil passe det enkelte firma.

Vores ordning

Vi har fået en ordning med levering en gang om ugen, og alt det, som de leverer, er i den bedste kvalitet. Det er frisk frugt og leveringen er altid præcis. Medarbejderne er meget tilfredse med ordningen, og vi har set, der er er flere, som på blogs har rost firmaet, og det fortjener de virkelig, for de leverer ikke kun frisk frugt, nej de giver os også en rigtig god service, og de gør det til en pris, som er langt under, hvad jeg havde troet, det ville koste, men vi er glade for ordningen og for, at de ikke tager mere for det, for vi kan jo alle lide at spare penge.