by

Over de høje paneler

Jeg synes selv, at min spisestue er det smukkeste rum. Der er stadig de gamle, høje og oprindelige paneler, og det skaber noget helt særligt sammen med et flot bord og matchende stole. Men det er ikke helt nok, og der skal noget mere til. Noget farve på væggene har jeg besluttet mig til, for det vil gøre rummet endnu mere unikt.

Jeg overvejede forskellige tapeter

Hvis der er noget, der kan skabe liv og glæde, så er det væge, der fortæller en historie. Noget de fleste vil gøre ved at hænge nogle billeder op, men jeg vil gerne have noget mere end bare det og maling. Jeg ville nemlig have et smukt tape på væggen, der kunne skabe den stemning, jeg ledte efter.

Tapet gør noget magisk ved indretning, og for mig er det sjovere og mere spændende end maling. Jeg kiggede på rigtig mange forskellige, men de fleste var lidt kedelige syntes jeg, eller også kostede de det hvide ud af øjnene.

Men på nettet fandt jeg et firma, der havde lige det, jeg ønskede mig. God kvalitet og gode priser. Samtidig havde de et smukt og smagfuldt udvalg. Det eneste, der var besværligt, det ar at vælge lige det, det skulle være. Et luksusproblem, men et, som jeg nød rigtig meget.

Overvej tapeter selv

Trænger du også til et pift. Så tænk i tapeter, for her er der så mange muligheder til alle værelser. Det er noget, der liver op på en ny og spændende måde, og det sikrer, at du får et hjem, der ikke er som andres.

Det er da også det sidste, der gør, at jeg er så bid af det. Jeg kan godt lide at skille mig ud, men jeg foretrækker at gøre det med stil og et elegant udtryk. Det skal nemlig være smukt, ikke mærkeligt.