by

Gode billeder af børnene

Som langt de fleste andre forældre, så betyder det rigtig meget for mig at have billeder af mine børn på væggene. Hvad enten de er hjemme eller ej, så er det rart at se på gode billeder af dem, og se, hvor meget de vokser og udvikler sig. Jeg synes det nærmest var i går, at de var helt små og vi mødte hinanden for første gang, men de går allerede i skole begge to, så ja tiden flyver.

Få det sat på et lærred

Jeg har altid de nyeste billeder af dem stående i en ramme. Billedet skiftes ud løbende, og de gamle gemmes i et album. Men jeg savner et godt et af dem, fra da de var helt små. Jeg ar mange gode, men bestemt mine favoritter. Jeg havde hos nogle venner set, at de havde fået sat et af deres billeder på et lærred. Det så rigtig godt ud, og det ville passe rigtig godt til det af mine børn.

De anbefalede mig at gå ind på hjemmesiden https://sumopix.com/da/foto-paa-laerred, for her havde de fået trykt deres, og de havde ikke kun været tilfredse med resultatet, de havde også været rigtig glade for den service, de havde fået, og også med den pris, de skulle betale for billedet.

Et smukt resultat

Jeg kiggede ind på hjemmesiden og fik syn for sagen, og jeg kunne godt forstå, hvorfor de havde valgt at bruge dette firma til at få lavet deres billede. Jeg valgte at bestille med det samme, for jeg kunne ikke vente med at få resultatet og hænge det op herhjemme.

Som mine venner sagde, så var der rigtig hurtig levering, og i en fantastisk kvalitet. Det billede er noget helt særligt for mig, og det er bare bleve bedre af at komme på et lærred. En rigtig god beslutning fra min side af.