by

Indbrud på lageret

Vi har indtil nu ikke været ramt af indbrud, men det har vi nu. Vi kom mandag morgen og kunne se, at hele vores lager af materialer til det store job, vi skulle i gang med, var væk. Materialer for en mindre formue, og det er ikke noget, som lige kan leveres fra dag til dag, så kunden måtte vente på, at vi kom og satte den store terrasse op.

Mere sikkerhed

Desværre betød det også, at vi nu måtte til at sikre vores lager noget bedre, og vi skulle først og fremmest bruge en låsesmed, som kunne være med til at sikre, at vi fik nye låse i over det hele.

Jeg ringede til de forskellige låsesmede, der var i området, men jeg havde ikke vundet i lotteriet, så jeg blev nødt til at finde en anden løsning, for så mange penge havde jeg ikke til rådighed.

En af mine svende kom i tanke om, at hans søster og svoger lige havde skiftet alle låsene i deres hus, og de havde fået en rigtig god handel, så han ringede og fik den hjemmeside, som de havde handlet på.

Dem skulle det være

Det var straks en anden sag, for de var meget rimelige i deres priser, og de havde de samme gode låse og systemer, som de andre i byen.

Jeg ringede til deres kundeservice, og der fik jeg en udsøgt behandling. De rådgav mig meget professionelt, og jeg fik lige præcis det, som jeg havde tænkt på, jeg skulle bruge. Jeg fik bestilt det til hurtig levering, og indtil det kom frem, så sov jeg på lageret. Det var dog kun et par dage, for så havde de leveret det, som jeg bestilte, og vi fik de nye låse sat op. Kvalitet og hurtig levering kombineret med fremragende service og en pris, som var rigtig god, det er bestemt noget, som jeg ikke klager over.