by

Det sker altid for mig

Jeg er bange for at flyve, men jeg ved godt, at hvis jeg vil besøge min familie i Australien, så er det nødvendigt, og der er ingen vej udenom. Men jeg skal bruge al min viljestyrke for at komme igennem det, og det eneste, som ikke må ske, er forsinkelser, aflysninger, eller at flyet er overbooket. Så går jeg i panik, både fordi jeg ikke kan lide at skulle vente, og fordi jeg ikke har så mange penge at rejse for.

Irriterende hver gang

Jeg måtte på min sidste tur hjem til Danmark vente tre gange. Jeg kunne ikke nå mit fly fra Düsseldorf og hjem på grund af forsinkelser, og det kostede mig meget mere, end jeg havde råd til, men så fortalte min veninde mig, at jeg kunne få erstatning ved flyforsinkelse.

Jeg vidste dog ikke, hvordan det skulle ske, men da jeg googlede det, så kom der firmaer frem, som hjalp med erstatning ved flyforsinkelse, og de ville varetage hele processen og sikre, at du fik det, som du skulle, så det endte med, at jeg fandt et, som jeg mente passede mig og ringede til dem. Det har jeg bestemt ikke fortrudt, for de har fra første sekund været så professionelle, og de sikrede, at jeg fik en kompensation, som gjorde, at jeg ikke blev så hårdt ramt økonomisk.

God service og gode priser

Det, som de tog for dette, var faktisk ikke specielt meget, og jeg føler, at jeg har været i trygge hænder hele processen igennem. De skulle bare have den nødvendige dokumentation, og så tog de sig af det hele. De havde et svar til mig, allerede 24 timer efter jeg sendte dokumentationen til dem. Meget imponerende, og jeg vil med sikkerhed bruge dem igen. Og hvis der er nogen derude, der som jeg ofte bliver ramt af forsinkelser og andet i lufthavnen, så kan jeg kun anbefale at bruge dem, for de leverer hurtigt og billigt.