by

Det er også sundt

Jeg har en veninde, som altid har gået meget op i det alternative, og i hvilke planter og hvilke dele af planten som var en god idé at bruge til forskellige mindre plagsomme lidelser i hverdagen. Det var derfor også hende, som var fyr og flamme, da jeg fortalte hende, at jeg havde overvejet at skifte min aftenkaffe ud med te, for jeg havde hørt, det ville være godt for min søvn, og som alderen kommer snigende, så er for meget koffein om aftenen ikke min bedste ven.

Mange gode råd

Jeg havde dog ikke sagt andet end det, før hun præsenterede mig for hendes favorit aftenhygge, og det var en kop grøn te, for der var jo ikke grænser for, hvad det kunne gøre af gode ting for kroppen, den både slankede og gav dig englehud i ansigtet og sikrede næsten en bedre løn.

En ting må jeg dog indrømme, det gav mig en meget bedre søvn, og som en kæmpe ekstrabonus, så smagte den helt fantastisk. De andre ting har jeg nu ikke oplevet noget af, men det kan jo være, det kommer, for jeg blev virkelig hooked på en kop te om aftenen, specielt denne dejlige grønne te.

Hun anbefalede også en forretning

Jeg måtte dog få hjælp af min veninde, før jeg kunne handle teen, for det var langt fra alle steder, de havde den, jeg bedst kunne lide. Der var flere, som skulle have en stor portion penge for den, men ikke hvor min veninde anbefalede, jeg skulle handle. Heldigvis for der havde de min te til gode priser, de leverede hurtigt, og de havde et stort sortiment og en generel rigtig god service. Jeg har siden prøvet nogle af deres tilbud, men der er ikke noget, som har givet mig den samme dejlige smag, som den første jeg prøvede.