by

Frisk frugt giver friske medarbejdere

På min arbejdsplads hører du tit lyden af tænder, der bider i et frisk og sprødt æble eller i en saftig og moden pære. Frugt er nemlig blevet det nye sort, efter vi har fået en rigtig god frugtordning. Der er ikke den medarbejder, der ikke bliver fristet af en god frugtskål, og det giver energiske og glade medarbejdere.

Vi prøvede det af først

Vi ville være helt sikre på, at det her var den helt rigtige løsning for os alle sammen, så vi besluttede os for at prøve det af, inden vi lagde os helt fast på, om en frugtordning lige var noget for os. Den mulighed fik vi hos http://www.frugtcompagniet.dk/, der hurtigt blev vores faste leverandør af frugt.

Det blev nemlig, som jeg havde håbet på, en øjeblikkelig succes, og det var kun positive tilbagemeldinger, vi fik fra alle de ansatte. Nu forstår jeg faktisk ikke, hvorfor vi ikke tidligere valgte frisk frugt som en naturlig del af vores arbejdsdag.

Det kan mærkes på moralen

Nogle gange er det småting, der skal til for at gøre medarbejderne rigtig glade i deres hverdag. Frugt er en af de ting, hvor du nemt kan sikre dine medarbejdere en bedre dag. Småsulten? Så tager du bare en banan i stedet for at gå lidt kold inden frokost eller fyraften.

Det er allerede blevet helt naturligt at tage et stykke frugt på helt samme måde som at gå i køkkenet efter kaffe, te eller vand. Det er lige sådan, en ordning skal være, og der skal være frugt nok til alle med alle slags typer, så du som ansat hele tiden har mulighed for at variere det, du lige har lyst til den dag.

Mangler dine medarbejdere også et lækkert skub i hverdagen, så er en frugtordning helt sikkert det, du skal overveje at få indført.