by

Gør-det-selv manden og håndværkeren finder billige byggematerialer og værktøj hos TGKSHOP

Er du flyttet ind i din drømmebolig og i gang med at indrette den? Eller trænger dit nuværende hus til en renovering? Så er der masser af inspiration og produkter at finde hos Trægården Kås og i deres netbutik TGKSHOP, som har et kæmpestort udvalg af byggematerialer og alt til hus og have. Hos Trægården Kås kan du være sikker på altid at få de bedste produkter fra kendte mærker til de billigste priser og lave fragtomkostninger. Trægården Kås har en fysisk butik i Pandrup, hvis du gerne vil gå rundt og kigge på tingene og selv transportere dine køb hjem. Men du kan også vælge at bestille det hele nemt online og få det hele levere til din adresse.

Find alt til bygge- og haveprojekter i kæmpestort sortiment

I det store sortiment finder du alt til byggeprojekter i dit hus eller din lejlighed, både materialer såvel som værktøj og arbejdstøj. Vil du gerne have et nyt badmiljø i et flot design og god kvalitet til billige priser, så kan du f.eks. vælge Scanbad badmiljø, som fås i forskellige serier, hvor du i høj grad selv kan vælge design, farver, og om vaskeskabet skal være med låger eller skuffer. Du kan også vælge mellem mange flotte spejlløsninger, som er prikket over i’et i dit nye badeværelse. Med den rigtige lyssætning i hjemmet kan du skabe netop den stemning, du ønsker dig, og hos Trægården Kås finder du et stort udvalg af kvalitetslamper fra Nordlux. Her får du meget kvalitet for pengene, for det er lamper, som både har et pænt design, og som samtidig lyser rummet på netop den måde, du ønsker dig. Snart bliver det forår og grillvejr, og måske står du og mangler en ny kvalitetsgrill, som du kan bruge på terrassen. Trægården Kås forhandler et stort udvalg af den originale Weber Grill med masser af tilbehør, så du kan lave alle dine yndlingsretter, lige fra grillbøffer til pizza eller æggekage. Drømme du om at dyrke din egne grøntsager, så finder du et udvalg af Vita Drivhuse i god kvalitet og i mange designs og størrelser til billige priser. Her finder du yderligere inspiration til at indrette din bolig og have.

Leverandør af kvalitetsprodukter til den professionelle håndværker

For professionelle håndværkere med eget håndværkerfirma er det også oplagt at handle hos TGKSHOP.dk. Her kan du finde alt, hvad du skal bruge af materialer, værktøj, arbejdstøj og sikkerhedssko, og det er nemt for dig, at du kun behøver at handle ét sted. Netbutikken har døgnåbent, så du kan altid foretage din bestilling, når det passer ind i en travl hverdag og din varer hurtigt leveret. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde får du en fin service, når du handler hos Trægården Kås, og du kan altid få professionel vejledning i det omfang, du har brug for det.