by

Få trykt dit billede på lærred nemt og billigt hos SUMOpix

Still-billeder har, selv i vores digitale tidsalder, hvor alle og enhver er i besiddelse af video optage udstyr, en helt særlig funktion. De markerer et øjeblik i tid og rum, og giver os tid til at fokusere og reflektere på det. Siden portrætmaleriet blev udbredt i Europa, har vi haft en tradition for at hænge billeder op på væggen – først malerier, litografier, kobberstik mv, og senere, efter kameraets mellemkomst, fotografier – såvel portrætter som naturmotiver og andet. Desværre er den tradition gået lidt i glemmebogen, efter at de nye digitale medier – smartphone, tablet, computer – er blevet hvermands eje. Vi tager stadig billeder, men hænger dem ikke længere op på væggen til skue og beundring for os selv og gæster i huset. Vi gemmer dem væk på små telefoner og viser dem gerne frem på en lille skærm, som ofte ikke yder billedet retfærdighed.

 

Hvis du virkelig er glad for dine billeder, bør du få dem printet ud på professionelt fotopapir i en ordentlig størrelse – eller, hvis der er tale om billeder, du er ekstra og særligt stolt af – på lærred af god kvalitet. Et billede på lærred træder frem på en helt anden måde end et billede på en skærm. Der kommer flere nuancer og en større dybde i et billede på lærred, end du nogen sinde kan opnå på et digitalt medie.

 

Det behøver ikke koste en bondegård at få trykt billede på lærred. Du kan få trykt billede på lærred hos SUMOpix – og det til en ganske favorabel pris. Du kan selv uploade dit billede til https://sumopix.com/da direkte fra computeren, bestemme størrelsen på lærredet, og sende det ind til SUMOpix i løbet af ganske få minutter. Det er nemt, bekvemt og hurtigt, og du har dit billede på lærred inden for få dage efter afgivet bestilling.