by

Designerure.dk – Kendte mærker og unikt design

Et nyt år står for døren. 2017 venter lige om hjørnet. Hvordan kan den dyrebare tid i det kommende år bruges bedst? Hvorfor ikke fejre nytåret med et nyt ur? Et ur, der på funktionel og smuk vis, kan huske dig på tidens gang. Lad et lækkert ur fra Designerure.dk minde dig om, hvor vigtigt det er at fylde tiden med det, der er væsentligt for dig. Jeg holder meget af ure netop pga. af deres symbolske funktion. Tillige kan jeg slet ikke få nok af lækkert design. Derfor fortaber jeg mig gang på gang og med glæde i det utrolig flotte udvalg af ure hos Designerure.dk.

Eksklusive, sporty og anderledes herreure

Når jeg er på udkig efter ure til mændene i min familie, har jeg mine favoritmærker. Guess, Festina og Marc Jacobs har ualmindeligt flotte designure i i unikke stilarter, og de kan på hver deres måde matche forskellige mænds look og personlighed. Guess er til manden, der tør lave et statement med sit ur og lege med sit look. Disse designerure er virkelig spændende og anderledes . Især kan jeg lide brugen af den dybe og mørke blå farve, som er et helt unikt kendetegn for en del af Guess-urene. Serien med Festina Herreure Chrono falder også i min smag. Mændende i min familie vil sætte pris på det maskuline, sporty og samtidig sofistikerede look. Også Marc Jacobs ure er til det maskuline look. Jeg skal nok finde de rette ure til familiens mænd hos Designerure.dk     

Feminine, elegante og moderne dameure    

Skulle jeg indvie 2017 med et nyt ur, ville jeg kigge på designerurene fra Emporio Armani, Nexo og Guess. Særlig Emporio Armani Dameur AR7361 tiltrækker min opmærksomhed. Det er uhyre feminint, med en lille urskive, og en meget spinkel og elegant urlænke, og så er det fremstillet af sølv og rustfrit stål. Men også Nexo Dameur Isser-serien lægger jeg mærke til. Urskiverne er delt i fjerdele i diskret matchende farver, og urlænken er af hard coated stål. Wow. Det ur vil være flot til et par flotte jeans eller en blazer. Et dameur fra Guess vil jeg også utrolig gerne eje. Disse ure leger med udtrykket på en sjælden, men meget vellykket måde. Her kan jeg finde et dameur, der overdådigt og på nostalgisk vis emmer af patina og samtidig passer til en moderne kvinde. Det er også lige mig. Heldigvis kan jeg år efter år investere i nye ure fra Designerure.dk.