by

Verdenskortet – hvordan bruger du det i indretningen?

Verdenskort på væggen har gennem længere tid været i hit i danske boliger; fra de helt små, indrammede kort over store, gamle folkeskolekort til wallstickers og outlines. Men hvordan vælger man det rigtige verdenskort og den optimale størrelse? Og hvordan får man forenet funktion og æstetik, så kortet rent faktisk bliver brugt? Der er mange bud på gode løsninger, og der er ikke én, der er den rigtige. Er du på udkig efter inspiration, så verdenskortet også kan få en plads i dit hjem, så kig med på http://dk-trykprint.dk/

Dk-trykprint.dk er en blog, der handler om forskellige former for fotos på lærred og brugen af disse – herunder også verdenskort. Hvis det er inspiration, du har brug for, så er siden bestemt et besøg værd – desuden finder du også et link til en skøn webshop, hvor du rent faktisk kan købe de nævnte billeder.

Sumopix som omdrejningspunkt

Alle indlæg på bloggen handler om produkter, du kan købe hos sumopix.dk; en webshop der gør det muligt, at personliggøre sine kunstkøb og som tilbyder en bred vifte af forskellige produkter indenfor boligudsmykning. Også verdenskort. Flere indlæg er lavet af personer, der gerne vil dele ud af deres erfaringer, fx med geografiske kort. 

Det er et skønt sted at lade sig inspirere, og personligt elsker jeg at læse om andre, der har stået i samme situation som mig, og som har fundet frem til den helt rigtige løsning for dem. Hvis det virker for dem, virker det som regel også for mig.

Min personlige favorit

Jeg har efterhånden tærsket mig igennem alle indlæggene om verdenskort og andre geografiske kort på bloggen, og min personlige favorit er helt klart det kort, der er printet på lærred og efterfølgende limet op på en masonitplade, så det fungerer som en opslagstavle. Det kunne jeg ikke stå for, så det røg i den virtuelle indkøbskurv hos sumopix.dk.

Jeg bestilte kortet en formiddag i sidste uge sammen med ekstra nåle, og allerede to dage senere stod postbudet her med pakken. Verdenskortet hænger nu i vores stue og sammen med børnene, har vi placeret nålene i alle de lande, vi har besøgt på vores mange ferier. Det gav anledning til nogle gode snakke, og jeg synes faktisk, at det er lykkes ret godt at forene æstetik og funktion i denne omgang. Takket være dk-trykprint.dk.

Sumopix.dk har fået en kæmpe bunke gode anmeldelser på TrustPilot, og det forstår jeg godt. Leveringen var hurtig, kortet fungerer efter hensigten og kvaliteten er i top, og derfor springer jeg med på vognen af anbefalinger; dem kan du sagtens handle hos.