by

Når jeg tegner

Jeg vil gerne tegne. Helst professionelt på sigt, og det kræver uendelig meget træning og øvelse. Noget, der tager tid fra min anden passion, nemlig læsningen. Derfor var det et nemt valg at gå over til lydbøger, hvor alle de bedste bøger bliver læst højt. Det er eventyr og fantasy, der drager mig, og det inspirerer mig samtidig til at tegne nye ting. På den måde har jeg illustreret mine favoritter inden for genrerne, og jeg leger med tanken om både at lave dem om til tegneserier, men også bare at lave gode illustrationer til dem for min egen fornøjelses skyld.

Fremmede væsener

Gode som onde bliver altid beskrevet detaljeret, og der er også oplysninger om alle hovedpersoner generelt. Så kan jeg tegne dem, som jeg synes, de skal se ud. Jeg foretrækker altid at tegne dem, før jeg ser en eventuel filmatisering. Nogle gange lever skuespillernes udseende ikke op til det, der var i mit hoved. Andre gange laver jeg nye tegninger, der ligner skuespillerne i deres roller. Men det bedste er stadig historierne, som heldigvis også kan nydes, når jeg ikke tegner. De kan nemlig nydes alle steder – bortset fra skolen, hvor hovedtelefoner i klassen ikke er det bedste valg.

Historier med lektier

Tit vælger jeg også at læse mine lektier på denne måde. Hos https://politikenbooks.dk/ har de et stort udvalg, og jeg finder tit de bøger, vi skal læse. Det tager lidt længere tid, men så kan jeg hygge mig imens og stadig sige, jeg har lavet lektier. Det er altid sjovere, når jeg selv kan bestemme hvordan og hvornår, for ellers bliver det for meget skole. Noget, jeg er ret træt af, men som jeg ved, er min billet videre i livet, så jeg hænger i og hygger med bøger og det at tegne så tit som muligt.