by

Dette skal du bruge grøn te til

Går du og savner inspiration til, hvad du skal bruge alt den grønne te til, som du har stående inde bagerst i skabet? Grøn te er fantastisk at have liggende i køkkenet grundet dens skønne egenskaber. Den grønne te hjælper dig blandt andet med at holde den slanke linje, beskytter dine tænder og modvirker allergi. Den grønne te kan desuden bruges til andre formål end blot at blive drukket til aftenlæsningen. Hermed kommer tre gode forslag til, hvad du kan bruge den dejlige grønne te til.

Til de søde måltider

Når de lækre kager skal på bordet til fødselsdagen, eller når aftenkaffen kalder, er det altid en god idé at servere te ved siden af – og især grøn te. Den grønne te kan desuden med fordel drikkes til kager, som har en skøn citrussmag såsom appelsinmuffins eller en elegant, fransk citrontærte. Server teen i pæne og søde kopper og hold et hyggeligt teselskab for veninderne. På denne side kan du se et bredt udvalg af grøn te. 

Til blomsterne

Måske griner du af tanken om at hælde grøn te ned i dine planter, men dine planter vil elske og have masser af gavn af teens sunde stoffer. Derfor kan du roligt brygge en ekstra kop om eftermiddagen eller hælde resten af teen, som du ikke kunne drikke, ned til planterne.

Til den iskolde iste

Selvom sommeren er ovre, og efteråret har budt sin velkomst, er en kop iste altid en lækker og forfriskende drik at få ned – også når temperaturen daler udenfor. Vedrørende forberedelserne, skal du sørge for at sætte teen på køl i cirka et døgn for herefter at servere teen med et væld af isterninger og citron, mynte eller ingefær. Disse ingredienser klæder hver især teens sarte smag og er prikken over i’et, når den herlige, friske drik skal serveres for gæsterne.