by

Find den rette frugtordning til din virksomhed

Ønsker du at slå et slag for virksomhedens generelle helbred, er der mange tiltag, du kan foretage – og de fleste af dem handler om sund kost på arbejdspladsen.

Bedre trivsel på arbejdspladsen med frisk frugt hver dag

Et vigtigt element i forhold til medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen er en sund livsstil. Det er klart, at man ikke kan tvinge den individuelle medarbejder til at foretage det sunde valg – men man kan gøre det nemmere. Dette kan for eksempel komme i stand ved, at man vælger en frokost leverandør, hvis løsninger baserer sig på sund mad med en overvægt af grøntsager, magert kød og fuldkorns produkter. Man kan installere en vandkøler, så medarbejderne får lyst til at drikke det velsmagende, filtrerede vand i stedet for en dåse sodavand. Og endelig kan man alliere sig med en leverandør af firmafrugt, som kan sørge for, at der hver eneste dag er frisk frugt til fri afbenyttelse for medarbejderne.

Et æble, en banan, eller en mandarin er guld værd ud på de senes eftermiddags timer, hvor krop såvel som hjerne kræver et sukker fix. Hvor medarbejderen ellers ville have nuppet et stykke chokolade eller en pose bolsjer, har vedkommende nu mulighed for at vælge det sunde og mere næringsrige alternativ. Og når man indtager frugt i stedet for slik, holder blodsukkeret sig langt mere stabilt.

Med Frugtcompagniet har jeg fundet en firmafrugt leverandør, som lever op til mine høje standarder. Når jeg modtager min daglige frugtkasse, er det altid til tiden og til døren – chaufføren kommer personligt ind med frugtkassen, og det eneste, jeg skal gøre, er at fordele frugten i kurve og stille dem ud på afdelingerne. Frugten er altid frisk og velduftende, og de tomme kurve efter fyraften tyder på, at de også falder i medarbejdernes smag.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Frugtcompagniet som leverandør af frugtordning til virksomheder.