by

Te med en sød smag

Te er ikke bare te. Det er alle former for lækre, varme drikke. I alle nuancer der findes – for ikke to planter er ens noget sted i verden. Min favorit er rød og kommer fra Sydafrika. Den hedder rooibos-te, og den smager bare godt. Den er meget unik, og jeg er virkelig glad for, at jeg har fundet ud af, at den findes. Smagen er noget helt særligt, og så er der ikke koffein i. Perfekt om aftenen, så jeg stadig kan få noget lækkert, for det forstyrrer ikke min søvn.

Nye smage at opdage

Jeg køber te på nettet, og en dag blev jeg nysgerrig på at prøve noget andet end den klassiske te fra Asien. Det skader ikke at prøve noget nyt, og jeg kastede mig ud i det. En af det ting, jeg bestilte, var så rooibos te. Nu er det noget, jeg bestiller jævnligt, for jeg er blevet glad for den rubinrøde drik. Det skal jeg have jævnligt, og jeg skal have det på lager.

Der, hvor jeg handler, har produkter i høj kvalitet, og jeg bliver aldrig skuffet. Hverken over priserne eller deres kvalitet. Jeg tror, det skyldes deres store passion for te, der skinner gennem. Det forpligter, men det er et ansvar, de lever op til hver eneste gang.

Rød, grøn og sort

Her kan du få det hele i alle tænkelige varianter. Med frugt og smage med en snert af hele verden. Te er en stor familie, og jeg prøver stadig at finde de nye ting, der tiltaler mig. Men favoritter, det har jeg nu også. Der skal være plads til begge dele. Jeg nyder i hvert fald den røde af slagsen, der har udvidet min horisont og givet mig en helt ny smagsoplevelse, jeg sætter pris på i min hverdag.