by

Flag, der kan ses

Det gælder om at skabe opmærksomhed omkring sin virksomhed på alle måder. Det er sådan, du kan få flere kunder på, og derfor er det en god idé at tænke i alternative baner, når det kommer til din markedsføring. Få skabt noget, der skiller sig ud, og som gør, at dit firmanavn kommer på alles læber. Har du som jeg en lille virksomhed, så er det at markedsføre ikke der, hvor du har det største budget, og det skal du også tage med i dine overvejelser.

Der skal flages året rundt

Når man er så heldig som jeg at være tæt på en kommune, hvor der sker meget kulturelt, og hvor der også kommer messer med jævne mellemrum, så kommer der rigtig mange mennesker forbi. Desuden kommer regionale og nationale medier også forbi, og det er muligheden for at vise sit navn frem på en diskret måde, som samtidig giver rigtig meget opmærksomhed.

Her tænker jeg på beachflags, som er et solidt flag med tryk, der kan bruges ude og inde året rundt. Jeg har valgt at bruge trykpriser.dk, fordi her kan jeg få tryk på begge ideer, jeg får en enestående kvalitet, og jeg fik også god hjælp til opsætningen af billede og tekst. Desuden kan de levere på rekordtid, hvis det er noget, der haster.

Jeg valgte samtidig at få forskellige fødder med til min beachflags, for på den måde kan jeg bruge dem både inde og ude, uden at skulle have flere flag og dermed flere udgifter.

Føler du dig inspireret?

Tænker du som jeg, at forskellige former for tryksager er vejen at gå, når du skal gøre en eller anden form for reklame for din virksomhed, så lad dig inspirere af denne blog. Her er rigtig mange gode eksempler på, hvad du kan bruge reklamernes magt på, og samtidig hvor billigt du kan få det. Det er nemlig vigtigt at holde udgifterne nede, i hvert fald for mig, for det skal ende med et overskud for mig, ikke den anden vej.

Og det virker. Det er ingen hemmelighed, at der er rigtig mange mennesker, der nu kender navnet på min virksomhed. Beachflags de rigtige steder, så kommer der gang i forretningen. Det er altid sjovere, når jeg skal ansætte et par stykker til, fordi vi lige pludselig har travlt, og når kunderne bliver ved med at komme, så ved jeg også, at reklamen sammen med firmaets evner er i top.