by

Derfor elsker vi Piet Hein flag

Piet Hein er indbegrebet af et renæssancemenneske. Han er verdensberømt for sin digtsamling “gruk”, og han har lavet adskillige bidrag til både matematik, fysik og design. Dette er på trods af, at han aldrig gennemførte andet end studentereksamen. Selvom han er død, lever han videre gennem sine digte og sine finurlige designs. Hans søn, Hugo Piet Hein, har videreført sin fars unikke design, og han er specielt kendt for Piet Hein flaget. Men hvorfor er dette flag så populært? Få svaret her.

En flagstang med et twist

Piet Hein flaget er hovedsageligt blevet så populært på grund af de stilrene, men unikke former. Helt specifikt er flaget en traditionel flagstang, der har nogle twists, som får hele flaget til at se moderne og stilfuldt ud. Først og fremmest bruger flaget nogle af Piet Heins mest kendte geografiske figurer. Flagets fod er en superellipse, som Piet Hein er meget kendt for. På toppen af flaget er Piet Heins mest kendte design placeret; superægget. Dette er en tredimensionel gengivelse af superellipsen. Derfor er Piet hein flaget mere end blot en traditionel flagstang, men en flagstang, der har fået et moderne twist. Det er desuden et design, der hylder en af de mest kendte danskere i verden.

Perfekt til alle lejligheder

Siden Piet Hein flaget ligger i grænselandet mellem en traditionel flagstang og et moderne design, kan flaget bruges til alle lejligheder. Flaget er ikke for fjollet til at kunne bruges til begravelser, og det er ikke for formelt til at kunne bruges til fester. Dette gør, at man altid kan tage flaget frem, lige meget hvilken begivenhed man afholder. Herudover kan man få indgraveret tekst på flagets fod, hvilket gør det til den perfekte gave. Du kan finde Piet Hein flag hos de fleste guldsmede. Herudover kan du også købe Piet Heins flag over internettet. Du kan blandt andet købe flaget her